I lager
Artikel nummer85673

CUPCAKES PÅ KAGEFAD

SEK 369,95
Beskrivning
Vi introducerer en nyhed til vor populære sortiment af trælegemad:–Cupcakes på Kagefad fra MAMAMEMO®. Hver cupcake er et todelt og designet i nordiske nuancer og dejlige finurlige mønstre.
Dette sæt er fremstillet af miljøvenligt FSC-træ og er ikke bare et legetøj – det er et bæredygtigt valg, der plejer både miljøet og dit barns udvikling. Med hver cupcake begiver dit barn sig ud på fantasifulde eventyr, forfiner finmotorikken og udforsker grundlæggende matematiske begreber.

Vores legetøj er omhyggeligt designet til at modstå timevis af leg, hvilket sikrer ikke kun endeløs sjov, men også et ansvarligt valg for fremtiden. Læs mere om vores Hand-Me-Over filosofi her.
BRAND
MAMAMEMO®
ALDER
3+
EAN_NR
5706798856731
CERTIFICATES
DER GRÜNE PUNKT:JACE-MÆRKNING:YES / JAFSC CERTIFICERET TRÆ:JAUKCA:JA

Handböcker

Med afsæt i FN’s 17 verdensmål, har vi har iværksat række tiltag indenfor de seneste år. Tiltagene har særligt afsæt i verdensmål nr. 12: Ansvarlig forbrug og produktion, der handler om at reducere de aftryk, vi sætter på vores jord. Men vi berører også mål 15: Livet på landet og mål 17: Partnerskaber for handling osv.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sit amet maximus enim, sed tempus enim. Mauris iaculis pretium massa, non porttitor felis pretium at. Suspendisse ac libero quis sem mollis faucibus. Nam aliquam blandit lacus a rhoncus.
Vivamus purus lacus, fermentum suscipit tortor at, tempus porta sem. Donec finibus eget elit a volutpat.