I lager
Artikel nummer85540

KAGEKONE

SEK 379,95
Beskrivning
”I dag er det Lises fødselsdag, hurra hurra hurra………….”
Den nye kagekone fra MAMAMEMO® serien er både sjov, lærerig og helt igennem ideel til legekøkkenet.
Som et af de få lande har rigtig mange familier i Danmark en tradition med at servere kagemand/-kone til børnefødselsdage.
Hvad vil ikke være mere naturligt end at lade børnene føre denne tradition videre i deres rolleleg med den skønneste kagekone i træ – selvfølgelig med lækkert slik. MAMAMEMO® kagekonen er testet og godkendt til børn under 3 år, så de små nu også kan lege fødselsdag med dukkerne og bamserne.

Kagekonen er flot pyntet med lys og slik, som kan tages af og på. Selv ”lakridshåret” kan udskiftes.
Kagekonen kan deles i flere stykker og er af sikkerhedshensyn sat sammen med små plastik dyvler i stedet for velcro. På samme måde kan slikket og lysene også tages af og på.

I starten er hullerne/dyvlerne lidt stramme for at undgå, at dyvlerne falder ud af hullerne.  Derfor opfordrer vi forældrene til at hjælpe barnet i starten, indtil hullerne er ”slidt til”.

Vores trælegetøj er lavet specielt til læring og underholdning.
Alt vores legetøj overholder europæiske regler for legetøjssikkerhed og bærer CE mærket.
BRAND
MAMAMEMO®
ALDER
2+
EAN_NR
5706798855406
CERTIFICATES
DER GRÜNE PUNKT:JACE-MÆRKNING:YES / JAFSC CERTIFICERET TRÆ:JA

Handböcker

Med afsæt i FN’s 17 verdensmål, har vi har iværksat række tiltag indenfor de seneste år. Tiltagene har særligt afsæt i verdensmål nr. 12: Ansvarlig forbrug og produktion, der handler om at reducere de aftryk, vi sætter på vores jord. Men vi berører også mål 15: Livet på landet og mål 17: Partnerskaber for handling osv.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sit amet maximus enim, sed tempus enim. Mauris iaculis pretium massa, non porttitor felis pretium at. Suspendisse ac libero quis sem mollis faucibus. Nam aliquam blandit lacus a rhoncus.
Vivamus purus lacus, fermentum suscipit tortor at, tempus porta sem. Donec finibus eget elit a volutpat.