I lager
Artikel nummer85674

LAGKAGESTYKKER PÅ FAD

SEK 369,95
Beskrivning
”Hvilken lagkage vil du be’ om mor?” Legemad fra MAMAMEMO® byder på timevis af rolleleg og fantasi udvikling. Her introducerer vi vores nyeste tilføjelse: Lagkagestykker på Fad.

Trælegetøj med madtilberedning engagerer børn i en alsidig læringsoplevelse, der kombinerer sjov, kreativitet og færdighedsopbygning, hvilket gør det til en uvurderlig tilføjelse til deres leg.

Med et ensemble af seks trælagkagestykker, der nærmest ser lige ud til at spise, er dette trælegetøj perfekt til den lille bager eller købmand.

Dette trælegetøj er er fremstillet af træ, der er FSC®-certificeret og derfor bæredygtigt med omtanke. Læs mere om vores Hand-Me-Over filosofi her.
BRAND
MAMAMEMO®
ALDER
3+
EAN_NR
5706798856748
CERTIFICATES
DER GRÜNE PUNKT:JACE-MÆRKNING:YES / JAFSC CERTIFICERET TRÆ:JAUKCA:JA

Handböcker

Med afsæt i FN’s 17 verdensmål, har vi har iværksat række tiltag indenfor de seneste år. Tiltagene har særligt afsæt i verdensmål nr. 12: Ansvarlig forbrug og produktion, der handler om at reducere de aftryk, vi sætter på vores jord. Men vi berører også mål 15: Livet på landet og mål 17: Partnerskaber for handling osv.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sit amet maximus enim, sed tempus enim. Mauris iaculis pretium massa, non porttitor felis pretium at. Suspendisse ac libero quis sem mollis faucibus. Nam aliquam blandit lacus a rhoncus.
Vivamus purus lacus, fermentum suscipit tortor at, tempus porta sem. Donec finibus eget elit a volutpat.