I lager
Artikel nummer85382

BILRAT I TRÆ

SEK 769,95
Beskrivning
Sæt nøglen I tændingen og start bilen. Derefter gearet i første og så træd på speederen. Wroom! Så er legen i gang. Med bilrattet fra MAMAMEMO® kan du være alt fra verdens hurtigste racerkører til den rare og hjælpsomme lastbilchauffør og buschauffør.
Rattet er 56 cm højt og passer til børn fra 3 år. Der er kliklyd, når man drejer på knappen med lys. Flytbare visere på benzinmåleren og speedometer. Speeder og bremse kan trædes i bund, nøgle og rat kan drejes og den kan sættes i gear.
BRAND
MAMAMEMO®
ALDER
3+
EAN_NR
5706798853822
CERTIFICATES
DER GRÜNE PUNKT:JA0-3 ÅR:IKKE EGNET 0-3 ÅRCE-MÆRKNING:YES / JA

Handböcker

Med afsæt i FN’s 17 verdensmål, har vi har iværksat række tiltag indenfor de seneste år. Tiltagene har særligt afsæt i verdensmål nr. 12: Ansvarlig forbrug og produktion, der handler om at reducere de aftryk, vi sætter på vores jord. Men vi berører også mål 15: Livet på landet og mål 17: Partnerskaber for handling osv.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sit amet maximus enim, sed tempus enim. Mauris iaculis pretium massa, non porttitor felis pretium at. Suspendisse ac libero quis sem mollis faucibus. Nam aliquam blandit lacus a rhoncus.
Vivamus purus lacus, fermentum suscipit tortor at, tempus porta sem. Donec finibus eget elit a volutpat.