I lager
Artikel nummer83713

VÆRKTØJSBÆLTE

SEK 299,95
Beskrivning
Med det smarte værktøjsbælte fra MAMAMEMO® kan husets seje lille handyman eller handywoman nemt og bekværmt holde styr på alt værktøjet, mens der arbejdes.

Værktøjsbæltet har 6 forskellige muligheder for at opbevare værktøjer i forskellige størrelser, samt 2 poser til fx målebånd, vallerpas eller hobbykniv.
Bæltet lukkes/ åbnes med en klikspænde og er nem at justere i omkreds, så den kan tilpasses til små og store altmuligdrenge og piger.  

OBS: De viste værktøjer sælges separat

Vores trælegetøj er lavet specielt til læring og underholdning.
Alt vores legetøj overholder europæiske regler for legetøjssikkerhed og bærer CE mærket.
BRAND
MAMAMEMO®
ALDER
3+
EAN_NR
5706798837136
CERTIFICATES
0-3 ÅR:IKKE EGNET 0-3 ÅRCE-MÆRKNING:YES / JAGENBRUGSPAP:JAFSC CERTIFICERET TRÆ:JA

Handböcker

Med afsæt i FN’s 17 verdensmål, har vi har iværksat række tiltag indenfor de seneste år. Tiltagene har særligt afsæt i verdensmål nr. 12: Ansvarlig forbrug og produktion, der handler om at reducere de aftryk, vi sætter på vores jord. Men vi berører også mål 15: Livet på landet og mål 17: Partnerskaber for handling osv.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sit amet maximus enim, sed tempus enim. Mauris iaculis pretium massa, non porttitor felis pretium at. Suspendisse ac libero quis sem mollis faucibus. Nam aliquam blandit lacus a rhoncus.
Vivamus purus lacus, fermentum suscipit tortor at, tempus porta sem. Donec finibus eget elit a volutpat.